Vi som bloggar

Jessica Axberg

(4 st inlägg i kategorin )

Nyutexaminerad agronom som gör en 6 månaders praktik på FN i Nairobi, Kenya

Angelica Gomez

(0 st inlägg i kategorin )

Resan om el Salvador, för att undersöka möjligheter starta ett projekt i kommunal föakliga arbete i El Salvador

Carl Hassellöf

(3 st inlägg i kategorin )

Jag pluggar Samhälls- och kulturanalys på Linköoings Universitet och gör min praktik med en organisation verksam i ett flyktingläger på Västbanken.

Josephine Hiller

(5 st inlägg i kategorin )

Jag bloggar om Stilla veckan 2016 i Filippinerna

Julia Fagerhem

(4 st inlägg i kategorin )

Jag bloggar om min praktiktjänstgöring vid en välgörenhetsorganisation för hemlösa i London

Nicole Stula

(2 st inlägg i kategorin )

Skall blogga om min praktik på Nya Zeeland

Lina Klang

(2 st inlägg i kategorin )

En blogg om min praktik på Bernard Nordkamp Centre i Namibia.

Carin Eklund

(3 st inlägg i kategorin )

Jag skulle vilja blogga om min praktik som internationell socionom i staden Trujillo i Peru mellan januari-juni då jag har fått ett stipendium av er.

Sebastian Arrosamena Mellgren

(2 st inlägg i kategorin )

Jag reser till Vietnam i syfte att genomföra en fältstudie i provinsen Ha Giang i samarbete med Hanoi University, Faculty of International Studies.

Sandra Trygg

(0 st inlägg i kategorin )

Jag kommer att rapportera från Armenien där jag kommer spendera de närmaste fyra månaderna som trainee på UNICEF Country Office of Armenia. Jag är stationerad här via Göteborgs Universitet och UN Fellowship Programme som möjliggör för ele...

Johanna Kvist

(0 st inlägg i kategorin )

Praktik med Svenska Freds och Skiljedomsföreningen i Burma/Myanmar

Hanna Widén

(3 st inlägg i kategorin )

Jag studerar Politices Masterprogram vid Uppsala Universitet och kommer i höst att befinna mig i Kapstaden. Där kommer jag att göra en fältstudie och undersöka levnads- och arbetsvillkoren för migranter från Zimbabwe.

Axel Jensen

(4 st inlägg i kategorin )

Jag är en sociionomstudent som gör min verksamhetsförlagda utbildning i Melbourne på en del av frälsningsarmén som arbetar med ungdomar.

Moa Franzén

(16 st inlägg i kategorin )

Utomlandspraktik, socialt arbete Om mig! Vem är hon som sitter på andra sidan skärmen och skriver allt det här då? Jag är en socionomstudent från de småländska skogarna som har hamnat i Norrköping för att studera på Linköpi...

Anneli Orrsveden

(2 st inlägg i kategorin )

Jag studerar på socionomprogrammet på Uppsala universitet och gör min H-VFU höstterminen 2015 på den nepalesiska organisationen SASANE i Pokhara. Oganisationen är startad av överlevare från human trafficking och vänder sig till andra kvinnli...

Anna-Karin Ratcovich

(8 st inlägg i kategorin )

Jag ska jobbskugga två bibliotek i Connecticut som använder bibliotekssystemet Koha. Bethlehem public library och Farmington libraries. Jag bor hos goda vänner i Ansonia.

Li Ohlson

(2 st inlägg i kategorin )

Livet som förtroendevald, inspektör och samhällsaktuellt.

Sara Gärtner

(2 st inlägg i kategorin )

Hej! Jag studerar en Masterutbildning i Mänskliga rättigheter på Göteborgs universitet. Nu ska jag skriva min Mastersuppsats som är en fältstudie i södra Mexiko kring kvinnors rättigheter i Zapatiströrelsen. Följ gärna med mig på blogge...

Heidi Ruokojärvi

(2 st inlägg i kategorin )

Som socionomstudent gör jag 10 veckor av min Vfu i Ryssland, Murmansk oblast, Apatity genom Socionomer utan gränser.

Natalia Granberg

(0 st inlägg i kategorin )

Jag pluggar tredje terminen på socionomprogrammet i Umeå och är just nu i Nya Zeeland, Tauranga där jag gör mina fältstudier.

Sara Gustafson

(6 st inlägg i kategorin )

Jag är 24 år gammal och pluggar för att bli socionom och vill i framtiden arbeta med frågor som rör utsatta barn. Som stipendiat kommer jag blogga om min volontärresa som görs i kombination med c-uppsatsen. Resan går till Tanzania, Arusha och...

Julia Jansson

(2 st inlägg i kategorin )

Jag ska blogga om mina fältstudier i Nya Zeeland inom organisationen YMCA (KFUM). Jag kommer vara och jobba på After School Care som är en form av fritids här. Stället där jag kommer vara ligger i den fattigare delen av staden Tauranga där g...

Matilda, Johanna och Emma

(5 st inlägg i kategorin )

Vi är på verksamhetsförlagd utbildning i Trichy, Indien. Härifrån kommer vi blogga om hur sociala arbetet ser ut i Indien samt om kulturskillnader mm. Inläggen kommer vara inriktade på de studiebesök vi får göra och eventuellt de föreläsn...

Olivia Henriksson

(2 st inlägg i kategorin )

Jag kommer blogga om min praktik hos organisationen De tandem i Antwerpen, Belgien. Jag kommer berätta om mitt arbete och vad jag gör om dagarna.

Julia Lindgren

(1 st inlägg i kategorin )

Jag kommer att blogga om min praktik på ett skyddat boende för traffickingoffer här i Antwerpen.

ElinStenkvist

(3 st inlägg i kategorin )

Jag studerar på Linneuniversitetet till socionom och ska göra min verksamhetsförlagda utbildning/prakrik i Israel/Västbanken i 5 veckor.

SOPA Capetown

(1 st inlägg i kategorin )

Vi är socionomstudenter från Lunds Universitet. Denna termin spenderar vi i Kapstaden där vi gör praktik.

Moa Norman

(2 st inlägg i kategorin )

Läser 5e terminen på socionomprogrammet på Uppsala Universitet. Gör min socionompraktik i Estelí,Nicaragua för Socionomer utan gränser och Svalorna Latinamerika där man jobbar förebyggande mot sexuell kommersiell exploatering av barn och ung...

Lina Martinell

(0 st inlägg i kategorin )

Vi är två socionomstudenter som tillsammans volontärarbetar i Kenya.

Elin Törnros

(4 st inlägg i kategorin )

VFU i Nepal, Socialt arbete på Föreningen Gatubarn

Karin Löf

(6 st inlägg i kategorin )

Internationell VFU i Uganda i ramen för socialt arbete

Victoria Lööf

(7 st inlägg i kategorin )

Vfu praktik på barnhem och förskola i Nepal genom organisationen Socionomer Utan Gränser. Studerar på socionomprogrammet vid Linköpings universitet.

Petra Lindström

(4 st inlägg i kategorin )

Jag är en socionomstudent som ska genomföra min praktik i Indien under hösten. Vi kommer att åka 14 studenter för att tillsammans titta på olika sociala arbeten. Under tiden ska jag blogga om mina upplevelser av socialt arbete i Indien.

Linn Liljedahl

(6 st inlägg i kategorin )

Internationell stipendiat som kommer läsa statsvetenskap med inriktning regionala konflikter, fackliga rättighet och kvinnors situation i Colombia.

Sofia Ludvigsson

(3 st inlägg i kategorin )

Jag heter Sofia och arbetar som socialsekreterare vid Skara kommun. Jag är medlem i Vision och förtroendevald då jag sitter med i Skaras lokala avdelning och dess styrelse. Just detta året läser jag kursen Fair Trade via Röda Korsets folkhögsk...

Linda Thorsell

(6 st inlägg i kategorin )

Socialsekreterare i Göteborgs Stad sedan år 2010 och medlem i Visions framtidsgrupp. Stort intresse för socialt arbete, arbetsmiljö och internationellt utbyte. Följ min resa till Buenos Aires som CIF-Swedens representant i 2014 års utbytesprogr...

Sandra Trygg

(13 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Här får ni följa vår praktik i Guangzhou, Kina, där vi ska praktisera och studera hur mänskliga rättigheter följs vid internationella adoptioner.

Paula-Fernanda Caceres

(9 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Jag är en tjej på 23 som bor i Göteborg och pluggar en master i Socialt arbete och Mänskliga rättigheter! Jag kommer att blogga om min praktik i Guangzhou, Kina. Jag kommer att skriva om vad jag ser, saker jag lär mig, erfarenheter och allt dä...

Soledad

(4 st inlägg i kategorin )

Jag kommer att blogga om integration i Berlin framförallt på ett folkbibliotek. Men även om andra projekt som har barn och integration i fokus.

Julia Viktorsson Blom

(5 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Jag tänkte delge lite tankar och funderingar som kommer komma upp i mitt huvud under min praktik i Ho Chi Minh, Vietnam! Praktiken spenderas på The Christina Noble's Foundation där jag är på avdelningen för funktionsnedsatta/sjuk barn mellan å...

Jimmy Heawenson

(6 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Under fyra veckor kommer jag att bo i Hyderabad i Indien. Jag kommer att blogga om livet på Manna House och barnhemmet Miriam Childrens Home.

Matilda Eriksson

(5 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Praktik i socialt arbete i Indien, socionomutbildningen termin 3

Caroline Strandberg

(0 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Jag ska försöka beskriva arbetslivet och vardagen på en tandvårdsklinik i Marangu, norra Tanzania. Troligen kommer jag få prova på att vara tandsköterska, men framförallt tandtekniker som jag arbetar som hemma i Örebro.

Sandra och Emma på fältstudier i Kapstaden

(5 st inlägg i kategorin )

Två studenter från Umeå Universitet som gör fältstudier i Kapstaden. Följ vår resa här!

Sophie Löfgren Roberts

(7 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Min 5 veckors fältstudie i Tanzania - Zanzibar

Judith och Elsa

(10 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Judith Rydell och Elsa Björklund har fått Visions internationella stipendium för att åka till Pondicherry, Indien, och studera kvinnors syn på sitt arbetsliv kontra sin familjebildning samt fackliga organisationers arbete för kvinnors rättighe...

Lala och Sahar

(2 st inlägg i kategorin )

Jag och min uppsatspartner Sahar skriver vår C-uppsats om äldreomsorgen här i Florida (Miami, USA). Med hjälp av visions stipendie blev resan möjlig att utföra!

Marjo Nieminen

(0 st inlägg i kategorin )

Att påverka, vara medveten och delaktig, fackligt ledarskap och medledarskap. Om livet universum och allting.

Anna

(0 st inlägg i kategorin Stipendiat )

Christoffer Wiklöw

(13 st inlägg i kategorin Student )

Jag är en 23-årig frilansande journaliststudent som nyligen blev färdigutbildad och nu kastar mig in i journalistbranschen – ett mål sedan jag var 10 år. Har bott i Tokyo, New York, Thailand och rest en hel del men ska bosätta mig i Sthlm fö...

monicanilsson

(0 st inlägg i kategorin Informatör )

Petra Höglund

(2 st inlägg i kategorin Socialsekreterare )

Jag jobbar som socialsekreterare vid vuxenenheten (framförallt med missbrukare men även med annan social problematik) i en av Göteborgs 10 stadsdelar. Jag har en bakgrund inom även barn- och familj samt med ekonomiskt bistånd. Jag är verksamhet...

Simon Persson

(0 st inlägg i kategorin )

mit liv och känslor

Josefin

(16 st inlägg i kategorin Socialsekreterare )

Jag arbetar som socialsekreterare på en vuxenenhet i Göteborg. Jag arbetar främst med personer med missbruksproblem och eller psykisk ohälsa, många är även hemlösa. I de flesta medier får socialtjänsten bara vara med när något gått g...

Lasse i Trevliga Borlänge

(1 st inlägg i kategorin )

Det fackliga livet i stort och smått samt konsten att avveckla sig själv efter ca 20 års fackligt arbete.

Samuel Svan

(5 st inlägg i kategorin Socialsekreterare )

Marcus Gustavsson

(7 st inlägg i kategorin Förtroendevald i Vision )

Ordförande för Vision i Göteborgs Stad, och även för TCO Göteborg. Arbetar med friskvårdsfrågor i Lundby stadsdelsförvaltning. Brinner för att mina kollegor ska ha det bra på jobbet och schysta arbetsvillkor.

Kamilla Lantz

(17 st inlägg i kategorin Förtroendevald i Vision )

Brinnande fackla i Vision Stockholms Stad, med en järnvilja och många idéer. Sektionsordförande i en av Stockholms stadsdelar och rekryteringsansvarig för Vision Stockholms Stad. I denna stora avdelning jobbar jag med fackliga förändringsf...

Laila-Maria Frleta

(7 st inlägg i kategorin Administratör )

Min blogg ska handla om arbetslivet som administratör/byråsekreterare. Jag är 44 år, byråsekreterare, skyddsombud, huvudskyddsombud, vice ordförande i Vision Göteborg Västra Hisingen...men även fru, mamma och matte. Jag har världens bä...

Stefan Arbratt

(43 st inlägg i kategorin Chef )

Enhetschef hemtjänst i Göteborgs Stad, Örgryte-Härlanda, sedan 2008. Jag kan också på visitkortet skriva: författare, krönikör, löpare, pappa, sockerbagare, ordförande i förskolekooperativ.

Jim-Alex M. Hirschi

(38 st inlägg i kategorin Chef )

Börjar jobba igen 25/3 efter föräldraledighet. Enhetschef med utvecklingsuppdrag inom äldreboende, Göteborgs Stad Majorna-Linné. Uppdrag inom Vision Göteborg: Klubbstyrelseledamot, skyddsombud och ledamot i avdelningens valutskott. Ordförande...

Ann-Sofie Viklund

(9 st inlägg i kategorin Förtroendevald i Vision )

Jag är en glad, positiv och ambitiös kvinna på 38 år som är helt såld på det fackliga arbetet. Jag älskar att vara i Lappland, fotografera, träna och inreda. Jag är ordförande i Ludvika avd (40%) och jag är också invald i Visions centra...

Jakob Kilner

(0 st inlägg i kategorin Handläggare )

Frida Eydal

(2 st inlägg i kategorin Fritidsassistent )

Tipsa en vän om detta:

Ansök om att skapa blogg

TETS

TEST

Prenumerera med RSS

Med RSS kan du enkelt hänga med på vad som skrivs i våra medlemsbloggar. Du kan bygga ditt eget RSS med de områden och författare som intresserad dig!

Du kan välja flera områden och författare!

 • Välj författare
 • Angelica Gomez
 • Ann-Sofie Viklund
 • Anna-Karin Ratcovich
 • Anna
 • Anneli Orrsveden
 • Axel Jensen
 • Carin Eklund
 • Carl Hassellöf
 • Caroline Strandberg
 • Christoffer Wiklöw
 • ElinStenkvist
 • Elin Törnros
 • Sandra och Emma på fältstudier i Kapstaden
 • Frida Eydal
 • SOPA Capetown
 • Hanna Widén
 • Heidi Ruokojärvi
 • Jakob Kilner
 • Jessica Axberg
 • Jim-Alex M. Hirschi
 • Jimmy Heawenson
 • Johanna Kvist
 • Josefin
 • Josephine Hiller
 • Judith och Elsa
 • Julia Jansson
 • Julia Fagerhem
 • Julia Lindgren
 • Julia Viktorsson Blom
 • Kamilla Lantz
 • Karin Löf
 • Laila-Maria Frleta
 • Lala och Sahar
 • Lasse i Trevliga Borlänge
 • Lina Klang
 • Lina Martinell
 • Linda Thorsell
 • Linn Liljedahl
 • Li Ohlson
 • Marcus Gustavsson
 • Marjo Nieminen
 • Matilda Eriksson
 • Matilda, Johanna och Emma
 • Moa Franzén
 • Moa Norman
 • monicanilsson
 • Natalia Granberg
 • Nicole Stula
 • Olivia Henriksson
 • Paula-Fernanda Caceres
 • Petra Höglund
 • Petra Lindström
 • Samuel Svan
 • Sandra Trygg
 • Sandra Trygg
 • Sara Gärtner
 • Sara Gustafson
 • Sebastian Arrosamena Mellgren
 • Simon Persson
 • Sofia Ludvigsson
 • Soledad
 • Sophie Löfgren Roberts
 • Stefan Arbratt
 • Victoria Lööf
 • Välj kategorier
 • Administratör
 • Chef
 • Fältstudier Kapstaden
 • Förtroendevald i Vision
 • Fritidsassistent
 • Okategoriserade
 • Resa
 • Socialsekreterare
 • Stipendiat
 • Stipendiat, socialt arbete, internationellt utbyte
 • Student
Valda författare:

Valda kategorier: